ProDoro Logo ProCom Logo
Test Niveau Projectmanagement

Inleiding

Door het invullen van deze online test krijgt u een eerste indruk hoe goed uw organisatie haar projecten bestuurt en uitvoert. Na het invullen van de vragen en uw e-mailadres ontvangt u gratis ons rapport over het volwassenheidsniveau, dat kan variëren van 1 (Bewustwording van het proces) tot en met 5 (Geoptimaliseerd proces). Deze test is gebaseerd op het internationaal beproefde P3M3-model®. De uitkomst is een indicatie en zuiver gebaseerd op de mening van de invuller. 

Invulinstructie

U krijgt per pagina een omschrijving van een onderwerp dat voor projectmanagement van belang is, met daarbij steeds vijf beschrijvingen van wat organisaties doen op de vijf verschillende niveaus. Daarbij staat de eerste omschrijving voor het laagste niveau en de laatste voor het hoogste niveau. Wij verzoeken u de omschrijving die het meest van toepassing is aan te klikken (NB: deze nog een keer aanklikken als u wilt wijzigen). Na de vragen over de zeven onderwerpen volgen nog een paar algemene vragen (o.a. uw e-mailadres). Na afronding ontvangt u automatisch een mail met het rapport. 

 

Als u vragen heeft kunt u deze richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Alvast dank voor het invullen.

 

Deze test is ontwikkeld in samenwerking met Lagant, onze geaccrediteerde opleidingspartner.